• Heb je wel een puppencursus gedaan, individueel bij ons trainingscentrum of bij een andere (vaak traditionele) hondenschool, meestal in een groep, maar heb je het gevoel dat je nog wel iets aan begeleiding kunt gebruiken?
 • Is je hond in de puberteit gekomen en luistert hij of zij ineens heel slecht of niet meer of laat hij of zij ineens totaal ander gedrag zien?
 • Zijn er ineens veranderingen in het gedrag van je hond, die je niet begrijpt, maar niet prettig vindt?
 • Zijn er nog weleens situaties waarbij je je ergert aan bepaald negatief gedrag van je hond, maar vind je het eigenlijk niet zo ernstig dat een compleet traject bij een gedragsdeskundige je wat veel lijkt?
 • Vind je zo’n complete training überhaupt voor jouw hond niet nodig?
 • Heb je weleens vragen over het gedrag van je hond, waarbij je niet zo goed weet hoe je ermee om moet gaan, waar je wel wat advies over zou willen, omdat je zoveel verschillende adviezen krijgt en leest op internet?
 • Wil je graag weten waarom je hond bepaald gedrag laat zien, wat je niet kunt duiden?
 • Krijg je er een huisdier bij en wil je dat het contact tussen jouw hond en de nieuwe huisgenoot soepel zal verlopen?

Dan is onze nieuwe service, het jaarabonnement Mijn hond, zeker wat voor jou!

In dit jaarabonnement Mijn hond, kun je met de trainers van Trainingscentrum P.E.T.D.O.G. via app, mail of telefonisch contact opnemen, wanneer je maar wilt, om je situatie te bespreken en advies op maat te krijgen. Dat is namelijk sowieso waar wij voor staan: individueel, op jouw (gezins)situatie, op jouw wensen en op jouw hond van toepassing. Je kunt filmpjes appen of mailen, van gedrag waar je vragen over hebt en je afvraagt hoe je dit het beste kunt aanpakken. Zo voorkom je dat kleine situaties en ergernissen over het gedrag van je hond uitmonden in negatief gedrag, waar uiteindelijk zelfs probleemgedrag uit voort kan vloeien en je veel langer en intensiever begeleiding nodig hebt. Dit is een laagdrempelige manier van begeleiding, waarmee je heel gericht en snel gedrag kunt gaan ombuigen, voordat dit echt negatief wordt.

Deze manier van begeleiding is ook uitstekend geschikt in de puberteit van je hond, de periode waarin hij of zij alles lijkt te zijn vergeten wat je hem of haar hebt aangeleerd en hij of zij zich soms weer gedraagt als een pup, die niets meer lijkt te weten en vooral slecht of zelfs helemaal niet meer goed luistert.

Naast het mail, app of telefonische contact op momenten dat jij met iets zit, neemt een trainer van ons trainingscentrum sowieso om de drie maanden telefonisch contact met je op om te vragen hoe het gaat en of er niet toch al kleine gedragingen zijn ontstaan, waarvan je zelf eigenlijk nog niet eens door had dat dit gedrag aan het ontstaan is. Dit gaat namelijk vaak in hele kleine veranderingen, die je logischerwijs niet direct door hebt, omdat je elke dag met je hond doorbrengt. Door het telefonische consult met een van onze trainers realiseer je je vaak ineens dat er inderdaad veranderingen ingeslopen zijn of zelfs al kleine ergernissen ontstaan.

Gedurende het jaarabonnement Mijn hond, kun je ook gebruik maken van maximaal zes huisbezoeken van ongeveer een uur, waarbij wij het gedrag van je hond en jouw reactie op zijn of haar gedrag observeren (naast de filmpjes die je eventueel gestuurd hebt) en je nóg beter en gerichter advies kunnen geven om te voorkomen dat die kleine gedragingen omslaan in negatief gedrag. Je voorkomt hier een hoop ellende mee, omdat hoe eerder je erbij bent, hoe gemakkelijker het is gedrag om te buigen. Deze huisbezoeken zijn altijd bij jou thuis (of waar het negatieve gedrag zich voordoet, bijvoorbeeld in het bos/ park met andere honden) en kunnen plaatsvinden op maandag t/m zaterdag tussen 9.00 uur en 21.00 uur, in overleg met jouw en onze agenda.
Een losse training van een uur kost bij Trainingscentrum P.E.T.D.O.G. normaal al €60,-.
Voor het app, mail of telefonisch contact geldt geen maximum aantal, tenzij het gedrag niet (meer) op deze manier inzichtelijk is voor ons als begeleiders en een directe observatie en begeleiding op jouw locatie zinvoller is. Deze valt in eerste instantie onder de zes huisbezoeken per jaar, maar als je daar al zit, krijg je een korting van 10% op de training aan huis.

Als je bij ons de puppentraining gevolgd hebt, kan aansluitend het jaarabonnement ingaan en krijg je het eerste jaar een korting van 15% op het jaarabonnement.

Trainingscentrum P.E.T.D.O.G. werkt graag met lange enkele lijnen van minimaal drie meter, maar liever nog vijf meter (geen uitrol-/ flexilijnen). Klanten die bij ons de puppentraining gedaan hebben, kennen deze lijnen al. Deze enkele lijnen in deze lengtes zijn lastig om aan te komen. Vaak zit er veel extra ijzer aan in de vorm van ringen en musketons. Dit is voor de hond erg onprettig door het extra gewicht dat hierdoor aan zijn of haar nek hangt. Wij hebben hiervoor een eigen atelier, waar deze lijnen in verschillende kleuren en diktes gemaakt worden. Deze lijnen zijn altijd te bestellen via ons. Heb je een jaarabonnement hondengedrag krijg je 10% korting op deze lijnen.

De kosten van dit jaarabonnement Mijn hond zijn €400,- per jaar (zes trainingen aan huis van een uur buiten dit jaarabonnement zouden al €360,- bedragen), waarbij het volgende allemaal is inbegrepen:

 • Onbeperkt contact via app, mail of telefonisch op momenten dat je zelf met vragen of problemen zit;
 • eens in de drie maanden telefonisch contact met een trainer die vraagt hoe het gaat en, indien er situaties zijn die begeleiding nodig hebben, direct advies geeft;
 • maximaal zes huisbezoeken van een uur per jaar, waarbij we direct gericht observeren en advies geven;
 • korting van 10% op vervolgtrainingen als je over de zes huisbezoeken van dat jaar heen zit;
 • korting van 15% voor het eerste jaar, als je bij ons de puppentraining gevolgd hebt;
 • korting van 10% op op maat gemaakte lijnen uit ons eigen atelier in de kleur die jij wilt (afhankelijk van de beschikbaarheid van de kleuren, maar dit bevat een breed scala aan kleuren, effen en met een werkje).

Lijkt dit jaarabonnement Mijn hond je ook wel iets voor jou, jouw (gezins)situatie en vooral jouw hond, neem dan contact op. Het snelste gaat dit telefonisch of via app op een van deze mobiele telefoonnummers: 06 26 904 267 (Lyke) of 06 16 770 427 (Yvonne). Het jaarabonnement Mijn hond kan op iedere dag van het jaar ingaan. Het jaarabonnement stopt automatisch na een jaar. Tijdens het laatste telefonische consult met een van onze trainers zal gevraagd worden of je het jaarabonnement Mijn hond wilt verlengen met een jaar.

Het trainingscentrum is op maandag t/m zaterdag bereikbaar van 9.00 uur t/m 21.00 uur. Wij streven ernaar dezelfde dag terug te bellen of te appen, maar in ieder geval binnen 24 uur.